Vikce: Kripto Dünyasında Yapay Zeka Destekli İçerik Pazarlaması

Digicentralized ekibi olarak yaklaşık iki yıldır blockcain, kripto paralar ve web3 odaklı içerikler üretiyor ve çeşitli projelerle çalışıyoruz. Topluluğun gücünün her zaman ön planda olduğu bu alanda, projeler için içerik üretimi sürecinin ne kadar karmaşık ve zahmetli olduğuna defalarca şahit olduk. Yazılımcı kökenli bir ekip olarak kolları sıvadık ve kripto içerik pazarlamasında verimliliği artırmak için yeni AI modelimiz Vikce’yi yaratmaya başladık.

Vikce, kripto odaklı içerik pazarlaması için geliştirilmiş bir yapay zeka (AI) modelidir. İçerik üretimi sürecini otomatikleştirmek ve pazarlama stratejilerine entegre çözümler sunmak üzere tasarlanan Vikce, bu alanda devrim yaratacak niteliktedir. Gelin hep birlikte Vikce’nin yol haritasına kısaca göz atalım.

Vikce V1: İlk Adım ve Toplulukla İlk Buluşma

Şu anda Vikce V1 sürümündeyiz. Geliştirmelerimize ve testlerimize tamamen kapalı devre olarak devam ederken toplulukla buluşmanın eğlenceli olacağını düşündük. İlk sürümümüzle birlikte Vikce’nin ürettiği içeriklerin performansını test etmek amacıyla ona X hesabı açtık. Bu hesap üzerinden paylaştığımız içerikler, Vikce’nin yapay zekası tarafından üretiliyor. Amacımız, bu içeriklerin topluluktan aldığı etkileşimleri analiz ederek Vikce’yi sürekli olarak geliştirmek. Yani, takipçilerin beğeni, paylaşım ve yorumları sadece birer etkileşim değil, aynı zamanda Vikce’nin daha iyi bir içerik üreticisi haline gelmesi için birer geri bildirim kaynağı olacak. Kısacası, artık yapay zekalı bir içerik üreticimiz var.

V2: Trend Algılama ve İçerik Tavsiyeleri

Peki, bizi sonrasında neler bekliyor? Vikce V2 sürümüyle birlikte büyük bir adım atıyoruz. V2’de, Vikce sadece içerik üretmekle kalmayacak, aynı zamanda trend olan konuları tespit edebilecek ve içerik pazarlaması konusunda önerilerde bulunabilecek. Böylece, sadece kripto dünyasına dair içerik üretmekle kalmayacak, aynı zamanda hangi konuların daha fazla ilgi gördüğünü anlayarak stratejilerini şekillendirebilecek. Bu, hem etkili hem de hedef odaklı içerik oluşturmayı mümkün kılacak. Kısacası, artık yapay zekalı hem içerik üretimiz hem de içerik pazarlaması uzmanımız olacak.

V2 sürümümüzü yine Digicentralized’ın çeşitli kanallarında test ederek adım adım gelişimine sizlerin de şahit olmasını sağlayacağız. “Peki biz Vikce’yi ne zaman kullanabileceğiz?” diyor olabilirsiniz. O halde gelin V3’te bizi neler bekliyor görelim.

V3: Kapsamlı İçerik Pazarlaması Aracı

Vikce V3 ile hedefimiz, tam teşekküllü bir içerik pazarlama aracı yaratmak. V3’te, Vikce hem içerik pazarlama stratejileri geliştirecek hem de bu stratejilere uygun, güncel içerikleri çeşitli kanallara özel olarak üretebilecek. Yani projeler, Vikce sayesinde sosyal medya, bloglar, bültenler ve diğer dijital kanallar için optimize edilmiş içerikler oluşturabilecek. Bu da, kripto ve web3 projelerinin topluluklarıyla daha güçlü ve etkili bir bağ kurmalarını sağlayacak.

Vikce, tek bir noktadan projelerin uçtan uca içerik pazarlaması sürecini optimize edebilecek. Bu sayede içerik üretimi için büyük pazarlama bütçeleri ayıramayan projeler, büyük projelerle rekabet edebilir hale gelecek.

Vikce’yi geliştirme amacımız, kripto ekosisteminde topluluğun oynadığı hayati rolü güçlendirmek. Blockchain tabanlı projeler, topluluklarıyla etkileşim kurmadan başarılı olamazlar. Biz, projelerin doğru içerikler aracılığıyla topluluklarıyla en etkili şekilde iletişim kurabileceklerine inanıyoruz. İşte bu yüzden, Vikce’yi içerik pazarlaması süreçlerini hem hızlandırmak hem de optimize etmek için tasarladık ve geliştiriyoruz.

Vikce’nin bu heyecan verici yolculuğunu takip etmek için sosyal medyadan (Vikce X TR Hesabı) (Vikce X Global hesabı) onu takip edebilir, geri bildirimlerinizi ve önerilerinizi bize her zaman vikce@digicentralized.com adresinden ulaştırabilirsiniz.

Latest Articles

- Advertisement -

Bunları da okumak isteyebilirsiniz...